Deputatul Adrian Pau: Am votat pentru o Românie europeană şi măsuri ferme în ceea ce priveşte Justiţia

Imediat după slujba de la biserică, deputatul Adrian Pau a mers la secţia de vot, ca să îşi exercite dreptul constituţional.

Parlamentarul a votat pe listele suplimentare, la Giarmata Vii, acolo unde a participat şi la slujbă.

CITEŞTE ŞI: Studenții din Timișoara au ieșit în număr extrem de mare la vot! S-au terminat listele suplimentare în Complex

“Am votat pentru România în ansamblu, pentru viitorul copiilor, al tinerilor şi al adolescenților. Am votat pentru o Românie europeană. Am votat și la referendum, pentru că este normal să ne exprimăm părerea și sunt de acord că în țară trebuie luate câteva măsuri ferme în ceea ce privește Justiția. Îi îndemn pe toți cetățenii să meargă la vot și să-și exprime părerea indiferent care este ea, pentru că acest drept cetățenesc a fost câștigat înainte de 1989 cu multă jertfă, cu mult sânge. Acest vot liber a fost câștigat de către cei care au luptat la vremea respectivă și cred că avem datoria morală pentru ei, pentru copiii noștri, pentru viitorul lor să mergem să ne exprimăm părerea indiferent care este ea”, a spus deputatul Adrian Pau.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.