Skip to main content

Declarația completă a ucigașului fetiței de 4 ani! Cum a încercat să își ascundă fapta?

La două zile după ce a fost ridicat de polițiști, individul care a ucis-o pe fetița concubinei lui, a mărturisit totul.

Florin Crișan le-a spus anchetatorilor că era sub influența drogurilor, în momentul în care a comis fapta.

Totul s-a întâmplat marția trecută, la o zi după ce iubita lui a ajuns la maternitate, unde urma să nască.

Individul susține că era compleșit de sarcinile pe care le avea de îndeplinit, mai ales aceea de a avea grijă de Antonia și frățiorul ei, de 3 ani.

De dimineaţă, fiul meu vitreg, în vârstă de trei ani, cât şi fiica mea Antonia în vârstă de 4 ani şi 4 luni erau extrem de agitaţi datorită lipsei mamei, cât şi a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei, respectiv administrarea hranei, toaletă, îmbrăcare, curăţenie în casă ştiind că urmează să vină soţia cu nou-născutul acasă, cât şi grija cumpărturilor şi pregătirilor pentru noul membru al familiei”, a povestit Crișan.

În jurul prânzului, Antonia a devenit extrem de agitată, iar el a lovit-o de două ori, copila lovindu-se cu capul de peretele din hol.

Apoi a căzut jos, de unde individul nu a încercat să o ridice, deși a văzut ă fetița a rămas nemișcată.

Menţionez că m-am retras din bucătărie, închizând uşa după mine şi pentru o perioadă de aproximativ 10-15 minute am fumat mai multe ţigări, pentru a mă calma. Menţionez că în această perioadă mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat cu Antonia datorită faptului că nu am mai auzit-o. Precizez că m-am gândit dacă cumva de la lovituri a murit, m-am ridicat, am deschis uşa şi am constatat că Antonia se afla întinsă pe gresie, în aceeaşi poziţie în care s-a aflat după loviturile şi căderea ei. Am încercat să o ridic şi să o aşez în fund, aceasta era inertă, ocazie cu care am observat pe gresie o pată de sânge, moment în care am observat că în spatele capului avea sânge”, le-a mai spus individul, anchetatorilor.

Vezi AICI declarația completă a lui Florin Crișan.

El susține că a încercat să o resusciteze pe cea mică, dar când și-a dat seama că nu o poate readuce la viață, a decis să își ascundă fapta.

I-a învelit trupul într-un cearșaf, l-a pus într-un geamantan, a chemat un taxi și a mers în cartierul Bujac, unde a scos cadavrul și i-a dat foc.

A folosit două sticluțe de acetona pe care le-a găsit în dormitor.

În tot acest timp, individul a fost însoțit de fratele mai mic al Antoniei.

M-am deplasat pe drumul de pământ paralel cu gardul cimitirului ţinându-l pe Oscar de o mână şi trolerul în cealaltă mână, deplasându-mă pe o distanţă pe care nu o pot aprecia, căutând un loc cât de cât ferit unde eram hotărât să incendiez cadavrul, crezând că acesta va arde în totalitate şi ulterior fiind sigur că nu mai poate fi nimic de identificat, să o pot da dispărută. Am găsit un loc destul de ferit în partea stângă a drumului, unde erau resturi de moloz cât şi câteva tufe, l-am lăsat pe Oscar stând pe o piatră, cu telefonul în mână şi cu aplicaţia YouTube deschisă, unde rulau desene animate, cunoscând faptul că va sta liniştit, după care m-am deplasat până la locul mai sus amintit la o distanţă de 5-10 metri. Am deschis geamantanul, am scos cearşaful, văzând că Antonia într-adevăr a murit, am poziţionat cadavrul învelit în cearşaf într-o zonă mai joasă, în vecinătatea unor dale de beton şi tufe, am turnat cele două sticle de acetonă cum am putut, pe suprafaţa cadavrului învelit în cearşaf, a început să ardă cearşaful, moment în care am fost convins că incendiul provocat de mine va distruge cadavrul. Am închis geamantanul, în grabă, l-am luat pe Oscar de mână, luându-i telefonul şi am procedat la apelarea aceluiaşi număr de taxi Europa, solicitând o maşină în faţa cimitirului din Bujac”, mai arată Crișan, în declarația dată procurorilor.

În zilele următoare, și-a vizitat iubita la spital, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și, de fiecare dată îi spunea acesteia că ambii copii sunt la bunicul lui.

Vineri, când femeia s-a externat și a cerut să o vadă pe Antonia și pe Oscar, individul i-a spus că fetița a murit.

Dar, nu i-a spus că el a ucis-o, ci i-a prezentat o altă versiune: copila a murit după ce a căzut în baie și s-a lovit cu capul de gresie.

Nu am dorit să îi dezvălui adevărul, neştiind cum va reacţiona, aceasta a suferit un şoc având dificultăţi de respiraţie, eu insistând pe varianta unei morţi accidentale în baie şi faptul că am abandonat cadavrul undeva pe câmp, fără a preciza locul. Ea a acceptat varianta prezentată de mine şi am hotărât să mergem a doua zi, respectiv luni, la poliţie. Deja în mass media au apărut articole despre fată şi fotografiile de identificare puse, dar arăt că soţia nici măcar nu a putut să se uite bine la fotografiile în care era fetiţa noastră. Eu am ascuns în continuare soţiei cele întâmplate cu adevărat, privind incendierea cu acetonă a fetiţei, cât şi faptul că i-am aplicat lovituri care au condus la decesul acesteia, fără a avea această intenţie, întrucât nu voiam să o dezamăgesc şi mai rău. Mi-am dat seama că într-un final organele de anchetă respectiv poliţie vor ajunge la mine şi în momentul în care organele de poliţie au pătruns în locuinţa mea, mi-am dat seama că s-a terminat totul, dar în continuare am menţinut varianta pe care am prezentat-o anterior”, a mai relatat Florin Crișan.

Individul este acum în arest preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat și profanare de cadavre.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.