DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ: PSD scoate lumea în stradă

PSD-iștii anunță că vor ieși și ei în stradă! Decizia a fost luată noaptea trecută!

După ce în ultimele zile sute de mii de români au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu și a lui Liviu Dragnea, social-democrații contraatacă. PSD-iștii vor da drumul unei contramaifestații, în zilele ce urmează.

Respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, dar avem și noi dreptul, cei care nu suntem ai lui Iohannis, să ne facem vocea auzită. Anunț că vom face totul ca la carte, cu autorizație. Noi vrem să vorbim, să strigăm, pentru că avem multe lucruri de strigat. Decizia a fost luată în cursul nopții, la PSD„, a declarat deputatul Liviu Pleșoianu pentru Antena 3.

Conform acestuia, protestele social-democraților nu vor avea loc în acest weekend pentru că nu este suficient timp pentru aprobarea mitingurilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (3)

  • Oligofreni abjecti, mulți dintre cei ce ies în stradă sunt PSD-isti care v-au votat și pe care i-ați păcălit! Nu va este rușine când vedeți sutele de mii de oameni care ies stradă în România și zecile de mii care ies în toate țările lumii? Animalelor instigatoare! La pușcărie cu voi toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.