De RÂSUL LUMII! Patru studenți au furat halbele de la Fabrica de Bere  

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Patru studenți, trei dintre ei italieni, au ajuns în atenția polițiștilor după ce au furat nu mai puțin de 10 halbe de bere.

“Spargerea” au dat-o în vitrina de prezentare de la Fabrica de Bere. 

Azi-noapte, polițiștii locali i-au găsit pe cei patru în zona centrală orașului, pe strada Piatra Craiului. Unul urcat pe un tomberon, altul pe capota unei mașini, morți de beți, țipau unul la altul. Toți vorbeau extrem de tare, așa că oamenii legii s-au sesizat și i-au legitimat pe tinerii cu vârste cuprinse între 23 și 25 de ani.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat și că aceștia aveau în unul din autovehicule un număr de 10 halbe de bere și o firmă din lemn inscipționate cu ”Curtea berarilor Timișoreana”, bunuri despre care au declarat că le-au sustras de la fabrica menționată. S-a luat legătura și cu un reprezentant al localului respectiv care a confirmat că obiectele au fost furate de la restaurantul Fabricii de bere din vitrinele de prezentare”, au transmis cei de la Poliția Locală.

Cei patru tineri au fost predați polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.