De râsu’-plânsu’! Cine vine să-i educe pe studenții de la UVT?

Prezență cel puțin surprinzătoare la Universitatea de Vest! O jurnalistă extrem de cunoscută pentru gafele sale vine să-i educe pe studenți.

Este vorba despre Denise Rifai, cea are moderează emisiunea Prime Time News, de la Realitatea TV. Chiar dacă gafele ei au făcut înconjurul României, ea va încerca să-i învețe pe studenții de la Jurnalistică, și nu numai, cum se face corect presă.

denise rifai edit

În acest sens, mâine, 16 mai, în Amfiteatrul A01 al UVT, de la ora 12:00, acesta le va explica studenților diferențele dintre știrile false și știrile corecte. De asemenea, Denise Rifai le va vorbi despre importanța informării din surse sigure, oferind răspunsuri la întrebările publicului.

Denise Rifai a devenit extrem de cunoscută pentru întrebarea “Ce este acela un document?”, la care și-a răspuns tot ea: “Un document este…un document”. De asemenea, tot ea este cea care l-a întrebat pe Constantin Ionescu, directorul Institutului Național de Fizică a Pământului, dacă un cutremur ce a avut loc în Nepal putea fi prevenit.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.