Skip to main content

De această dată chiar se întâmplă! Liber pe strada Jiul, de săptămâna viitoare

Deși tronsonul este asfaltat de mai multe luni de zile, circulația pe strada Jiul a fost blocată, în ciuda faptului că autoritățile locale au anunțat că șoferii vor putea folosi o bandă pe sens.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Tir plin cu migranți la frontieră! 100 de oameni înghesuiți între piese auto!

Practic, după ce asfaltul a fost turnat primarul Nicolae Robu a anunțat că se va putea circula pe strada Jiul, pe o bandă pe sens, urmând ca pe celelalte două asfaltate să rămână organizarea de șantier a firmei PORR, cea care realizează lărgirea la cinci benzi al pasajului Jiul.

Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, iar șoferii au putut constata că pe tronson nu s-a circulat chiar așa. Acum, însă, situația se va schimba, conform edilului șef al Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: ŞOCANT! Bătrână violată sub ameninţarea cuţitului! Cine este autorul?

Săptămâna acesta se vor realiza marcajele rutiere, iar de săptămâna viitoare se va da drumul circulației”, a declarat Nicolae Robu.

Vă reamintim că strada Jiul a fost asfaltată și lărgită la patru benzi în cadrul proiectului de modernizare și extindere al Pasajului Jiul, care se estimează că va fi finalizat la sfârșitul lunii septembrie. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.