Skip to main content

Dar din dar se face rai! Gest IMPRESIONANT al elevilor de la CNB

Din suflet, pentru cei mai puțin norocoși ca ei! Elevii de la Colegiul Național Bănățean au continuat seria actelor caritabile.

Astăzi, cu mic, cu mare, și-au dat mâna pentru a ajuta un coleg din clasa a IV-a, care se luptă cu o boală crâncenă: cancerul. Ei au organizat două evenimente prin care și-au propus să strângă cât de mulți bani pot, pentru a achita măcar o parte din tratamentul de care copilul are nevoie. 

Elevii de liceu au organizat în acest sens un spectacol caritabil, la Casa de Cultură a Studenților. S-a dansat, s-a cântat și s-au dat premii în cadrul evenimentului numit „Toţi pentru Crăciun, un Crăciun pentru toţi”, iar cei peste 400 de școlari prezenți în sală au avut parte de multe momente frumoase. A fost așadar, un spectacol organizat de elevi, pentru elevi. Chiar dacă cei mari au muncit din greu să pună la cale un spectacol cu sonorizare și lumini, nici cei mai mici n-au stat degeaba. Deși doar de-o șchioapă, aceștia au organizat un adevărat târg culinar. Au adus de acasă prăjituri, brioșe, ceai sau limonadă și au transformat holul de intrare în școală  într-o adevărată cofetărie.  Banii strânși din vânzarea bunătăților i-au alocat aceleiași cauze nobile.

Scopul acțiunilor este acela de a aduna bani pentru un copil din clasa a IV-a, de aici de la CNB, care suferă de maladia secolului XXI, de cancer. Să dea Dumnezeu ca micul efort pe care elevii l-au făcut astăzi, să ducă la victoria deplină în fața bolii. Toată acțiunea este organizată exclusiv de către elevi care au vrut ca în aceste zile de sărbătoare să contribuie cu un strop de bine în această mare de suferință”, a declarat directorul Colegiului Bănățean, Sorin Ionescu.

Elevii de la CNB nu sunt la prima acțiune de acest gen, evenimentul „Toţi pentru Crăciun, un Crăciun pentru toţi”, începând deja să capete tradiție. Anul trecut copiii din CNB au organizat un spectacol caritabil pentru o colegă ce nu avea posibilități financiare să meargă la școală.

 

Untitled-1
Untitled-10
Untitled-12
Untitled 13
Untitled-14
Untitled-15
Untitled-16
Untitled-17
Untitled-18

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.