Cursă Tarom, întoarsă pe Aeroportul Timișoara după câteva minute de zbor!

Un avion cu probleme a aterizat de urgență pe Aeroportul Timișoara! 

CITEȘTE ȘI: O mașină cu cinci persoane, printre care și un copil, a plonjat în Dunăre, în Caraș-Severin!

S-a întâmplat astăzi, când un avion la Tarom ce zbura pe ruta Timișoara-București, s-a întors pe aeroportul din Timișoara imediat după decolare.

Pilotul a fost cel care a luat hotărârea de a se întoarce din drum, după ce a observat o defecțiune tehnică la bordul aeronavei.

În avion se aflau 41 de pasageri, inclusiv fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, care a postat următorul mesaj pe Facebook: ”Când îţi doreşti maxim să aterizezi în Bucureşti, dar avionul Tarom, din cauza unei defecţiuni tehnice, se reîntoarce la sol în Timişoara (…)Şi aştepţi! Cât? O să aflu cândva”.”Când îţi doreşti maxim să aterizezi în Bucureşti, dar avionul Tarom, din cauza unei defecţiuni tehnice, se reîntoarce la sol în Timişoara (…)Şi aştepţi! Cât? O să aflu cândva”.

CITEȘTE ȘI: Pești morți, pe râul Timiș! Garda de Mediu, în alertă

Pasagerii au fost nevoiți să aștepte ca altă aeronavă să-i preia, pentru a-i duce la București.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.