Skip to main content

Cum e să fii diplomat, într-o lume în criză? Afli răspunsul de la ambasadorul Franţei în România care vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) continuă și în acest an activitățile și proiectele de diplomație academică.

Seria de conferințe „Ambasadori la UVT” revine și în acest an cu un invitat de prestigiu, ES Nicolas Warnery, Ambasadorul Republicii Franceze în România.

CITEŞTE ŞI: O fetiţă de 4 ani şi mama ei au ajuns la spital, după un impact violent dintre un autobuz şi o maşină

Conferința ce se va desfășura sub titlul „Le métier de diplomate aujourd’hui: être ambassadeur dans un monde en crises” (Meseria de diplomat astăzi: a fi ambasador într-o lume în criză), va avea loc luni, 29 ianuarie, începând de la ora 18, în amfiteatrul A01 (sediul principal UVT, str. V.Pârvan nr.4).

Conferința va fi moderată de dl prof.univ.dr. Vasile Popovici, distins în anul 2021 cu ordinul Les Palmes académiques în grad de cavaler, ca înaltă apreciere a statului francez.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.