Cum au încercat doi tineri DROGAȚI să scape de polițiști?

Comportamentul dubios i-a dus în atenția polițiștilor! Este vorba despre doi tineri din Timișoara care se relaxau la Pădurea Verde fumând ”iarbă”. 

Polițiștii locali au fost sesizați despre faptul că într-un autoturism cu numere de înmatriculare de Satu Mare, staționat în zona Pădurii Verzi din Timișoara, se află două persoane care au un comportament suspect, ascunzându-se când trece cineva pe lângă mașină. 

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL de Ziua Europei! Direcția 5 cântă în Piața Victoriei

La fața locului, polițiștii locali au depistat că în autoturismul descris se aflau două persoane care se prefăceau că dorm. La coborârea din autoturism aceștia erau incoerenți, se clătinau, prezentând stări de amețeală. 

drogurii

Cei în cauză au fost identificați în persoana lui R.R., de 24 de ani, și V.C., de 34 de ani, ambii din Timișoara. La controlul efectuat asupra acestora a fost găsit un pachet de țigări în care se aflau două plicuri cu resturi vegetale, din categoria celor interzise, despre care unul dintre tineri a declarat că le-a achiziționat pentru consum propriu”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cei doi au fost predați polițiștilor de la Secția 5 pentru continuare cercetărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.