Cu un cămin în construcție, UVT ar putea primi bani de la Guvern pentru altul

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

De ani buni au început lucrările la noul cămin de lux al UVT, din Complexul Studențesc! Acum, Universitatea ar putea primi bani de la Guvern și pentru o a doua construcție similară.

Noul Guvern a promis universităților din țară că va construi aproximativ 35 de no cămine studențești, acolo unde este mai mare nevoie. Printre cei ce au solicitat bani pentru un asemenea obiectiv se află și Universitatea de Vest din Timișoara care are toate șansele să se numere printre unitățile de învățământ superior ce vor primi vești bune de la Guvern.

Am primit o solicitare de la Guvern conform căreia toate universitățile care vor să-și facă cămine să depună solicitare la Guvern. Au fost depuse 43 de cereri. Tind să cred că UVT va fi beneficiara unui astfel de cămin finanțat de actualul Guvern”, a declarat rectorul UVT Marilen Pirtea.

UVT are deja în construcție un cămin pe bani de la Guvern. Lucrările au început în urmă cu ani buni, dar până acum, din cele 53 de milioane de lei necesare construcției au venit de la autoritățile centrale abia 11 milioane.

Toate sumele pe care le-am avut, le-am folosit. Lucrările au avansat. Firma care le face este în faliment, dar noi am fost printre lucrările unde s-a continuat și totul avansează în funcție de banii pe care îi avem”, a mai spus Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.