Skip to main content

Cu pistolul la școală! Polițiștii au găsit în banca unui elev de 17 ani, o armă ascunsă printre cărți!

Un elev de 17 ani s-a dus cu pistolul la școală. Arma a fost găsită de polițiști, în urma unei razii.

Elevul din Lupeni avea ascunsă arma în bancă, printre cărți. Pistolul cu gaz, dar și 9 proiectile tip bilă au fost confiscate de polițiști.

Adolescentul le-a spus polițiștilor că a luat pistolul cu el, pentru că urma, ca după cursuri, să-l ducă unui cunoscut pentru o ”lucrare de întreținere”.

Astăzi, 11 martie a.c., ca urmare a efectuării unei razii în municipiul Lupeni, polițiștii Biroului Ordine Publică au identificat, într-o sală de clasă a unui liceu, un elev în vârstă de 17 ani, care deținea (în bancă, mascat sub cărți) un pistol cu gaz și 9 proiectile tip bilă. Acesta a declarat a introdus pistolul în sala de clasă întrucât intenționa ca, după orele de curs, să îl ducă unei persoane pentru a efectua o lucrare de întreținere”, transmite IPJ Hunedoara.

Cel mai probabil, este vorba despre o arma neletală, nespusă autorizării.

Totuși, pistolul a fost ridicat de polițiști și urmează a fi expertizat de către specialiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Hunedoara, în funcție de concluziile cărora urmează a se lua măsurile legale

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.