Crimă cu sânge rece! O tânără din Timiș a fost ucisă de iubitul ei

| Violeta GHIMBOAŞĂ | | 2 Comentarii

O tânără din Timiș a fost găsită desfigurată și lipsită de viață în propriul apartament! 

Femeia de 36 de ani, din Tomești, locuia în Germania unde muncea la o firmă de mase plastice, iar în vara anului trecut și-a cunoscut iubitul care în final i-a devenit călău. 

Monica Vîlcu era fericită pentru că spunea ea, în urmă cu șase luni l-a cunoscut pe Florin, ”cel mai atent și tandru bărbat”. Singura problemă pe care o avea cu acesta era gelozia, care l-a făcut cel mai probabil pe Florin să își iasă din fire și să-i ia viața.

cupliu

Totul s-a întâmplat în ziua de Dragobete. Tânără a vorbit în urmă cu o zi cu prietenii și familia că s-a certat cu iubitul ei, însă nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple. A doua zi, apropiații au sunat-o din nou pe tânără, însă nu a mai răspuns. Aceștia au luat mai apoi legătura că un priten din Germania, care a alertat autoritățile.

Polițiștii ajunși la fața locului au dat de o imagine greu de descris, tânăra prezenta urme de violență greu de descris, și din păcate nu mai era în viață.

Autoritățile au început să-l caute imediat pe iubitul femeii, un bărbat din județul Arad, care în urmă cu doi ani a ieșit din închisoare. Polițiștii l-au găsit chiar în centrul localității unde stăteau cei doi. Florin Homenco, în vârstă de 37 de ani este cunoscut inclusiv de polițiștii din Europa. Acesta făcea partea din gașca unui cunoscut interlop arădean Uțu Rohosneanu, care a dat lovituri atât în România cât și în Spania.

Capture

Criminalul a fost reținut de polițiști, iar acum va fi cercetat pentru omor.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.