Skip to main content

Copilaşii internaţi în spital, vizitaţi, de ziua lor, de personaje de basm! Studenţii social democraţi le-au făcut o surpriză uriaşă

Lumea basmelor ne-a fascinat și bucurat copilăria, iar personajele preferate ne-au pus mereu zâmbetul pe chip.

La asta s-au gândit şi tinerii din Liga Studenţilor Social Democraţi Timiş care şi-au petrecut ziua de astăzi, alături de copiii internaţi în spital.

CITEŞTE ŞI: Acoperiş nou-nouţ, la una dintre şcolile emblematice din Timişoara! Lucrările de reabilitare de la Liceul Shakespeare au ajuns la final

Şi nu oricum, ci au transformat saloanele cu micuţii greu încercaţi de boală, într-un tărâm de poveste.

Alături de doi prieteni de nădejde, Prințesa și Iepurilă, tinerii le-au împărit copiilor dulciuri şi jucării şi s-a bucurat împreună de clipe minunate.

De cealaltă parte, micuţii au uitat, pentru câteva ore, de afecţiunile de care suferă şi au avut parte de un 1 Iunie pe care îl vor purta în suflet, mult timp de acum înainte.

“Sănătatea și educația nu au culoare politică și noi, LSSD, încercăm să schimbăm această mentalitate prin acțiunile pe care le facem. Politica promovată de noi se bazează pe bun simț și dialog, sprijin și empatie pentru comunitatea în care trăim. Mă bucur că, alături de colegii mei, am reușit să facem ziua mai frumoasă copiilor internați în spital. La mulți ani tuturor copiilor și celor care se simt copii în suflet!, spune Andrei Țoancă, președinte LSSD Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.