Copil de șase ani, omorât de tată, la Timișoara! Ce s-a întâmplat?

Crimă înfiorătoare la Timișoara! Un copil de doar șase ani a fost omorât de propriul său tată.

Polițiștii ajunși la fața locului au deschis o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact și ce l-a determinat pe bărbat să facă acest lucru.

Copilul a fost înjunghiat în piept, de către tată, iar când și-a dat seama ce a făcut, bărbatul și-a înfipt și el un cuțit în piept, apoi și-a tăiat venele. În tot acest timp mama copilului era în baie. Când a văzut ce s-a întâmplat, femeia a început să țipe, iar vecinii care au auzit zgomotele au alertat poliția.

Echipaje de poliție, ambulanță și pompierii SMURD au ajuns imediat la fața locului, însă pentru micuț nu s-a mai putut face nimic. Lovitura din inimă i-a fost fatală. Bărbatul zăcea și el într-o baltă de sânge, însă mai avea semne vitale. Acesta a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la Spitalul Județean. Medicii încearcă acum să-i salveze viața bărbatului, care va răspunde mai apoi în fața polițiștilor pentru faptele sale.

Familia, originară din Republica Moldova, s-a mutat la Timișoara în urmă cu un an, cei doi soți și-au găsit aici de lucru și nimic nu părea să prevestească această dramă. 

UPDATE Bărbatul care și-a înjunghiat propriul copil în inimă a murit și el la scurt timp la spital. Anchetatorii încă fac cercetări în locuința familiei de pe strada Tigrului din zona Lunei, pentru a încerca să facă lumină în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.