Copiii de la Montessori, din nou pe primul loc! S-au calificat la faza națională a Olimpiadei Mind Lab

Elevii de la Montessori țin ștacheta ridicată și continuă să aibă cele mai bune rezultate! 

Echipa Montessori Schule, a început în forța și în acest an, la Olimpiada Mind Lab, faza locală, unde au obținut locul I. 

IMG 20170411 WA0001 1

La faza locală a Olimpiadei Mind Lab au participat 5 echipe și anume: Montessori Schule, Liceul Lenau, Liceul Waldorf, Colegiul Banatean, Imalo Kinderclub. 

Echipa formată din Alexandru Triff (Abalone), Alexandru Gagea (Dame), Maximilian Dan (Octi), Luca Maier (Quoridor) va participa, în data de 6 mai la faza națională a Olimpiadei, la București.

Au fost 5 runde de joc, în fiecare rundă o echipă a stat pe margine. În prima rundă echipa noastră nu a jucat, însă nu ne-au lipsit emoțiile, a fost greu să-i vedem pe ceilalți cum joacă. Copiii au dominat concursul înca de la primul meci jucat, au fost tot timpul pe primul loc obținând 13 puncte din totalul de 16. Au deomnstrat că sunt o echipă puternică, au fost alături unul de celalalt, s-au susținut, încurajat și s-au bucurat împreună”, a spus Adina Jaraba, instructor Mind Lab.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Felicitari echipei Montessori. Frumos era daca ati fi specificat ca alaturi de ei s-a calificat inca o echipa (Liceul Waldorf) la Faza Nationala, daca tot sunt stiri din vest. Ca sa fie stirea completa se putea da tot clasamentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.