Copiii de la Montessori, din nou pe primul loc! S-au calificat la faza națională a Olimpiadei Mind Lab

Elevii de la Montessori țin ștacheta ridicată și continuă să aibă cele mai bune rezultate! 

Echipa Montessori Schule, a început în forța și în acest an, la Olimpiada Mind Lab, faza locală, unde au obținut locul I. 

IMG 20170411 WA0001 1

La faza locală a Olimpiadei Mind Lab au participat 5 echipe și anume: Montessori Schule, Liceul Lenau, Liceul Waldorf, Colegiul Banatean, Imalo Kinderclub. 

Echipa formată din Alexandru Triff (Abalone), Alexandru Gagea (Dame), Maximilian Dan (Octi), Luca Maier (Quoridor) va participa, în data de 6 mai la faza națională a Olimpiadei, la București.

Au fost 5 runde de joc, în fiecare rundă o echipă a stat pe margine. În prima rundă echipa noastră nu a jucat, însă nu ne-au lipsit emoțiile, a fost greu să-i vedem pe ceilalți cum joacă. Copiii au dominat concursul înca de la primul meci jucat, au fost tot timpul pe primul loc obținând 13 puncte din totalul de 16. Au deomnstrat că sunt o echipă puternică, au fost alături unul de celalalt, s-au susținut, încurajat și s-au bucurat împreună”, a spus Adina Jaraba, instructor Mind Lab.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Felicitari echipei Montessori. Frumos era daca ati fi specificat ca alaturi de ei s-a calificat inca o echipa (Liceul Waldorf) la Faza Nationala, daca tot sunt stiri din vest. Ca sa fie stirea completa se putea da tot clasamentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.