Skip to main content

Copiii de la CSC Dumbrăvița, din nou pe podium! Competiţia de Minifotbal de la Moşniţa a adunat 16 echipe din toată ţara

A fost un weekend competitiv şi plin de emoție, la Premier Arena din Mosnița Nouă, care a găzduit prima ediție a turneului de minifotbal Croco Cup Tournament pentru grupa de vârstă 2015.

Evenimentul a adunat 16 echipe din toată țara, punând în evidență talentele tinere și pasiunea pentru fotbal.

Competiția a avut loc în zilele de 2-3 septembrie și a fost caracterizată de momente de suspans și entuziasm, în special în faza eliminatorie.

Finala și una dintre semifinale au fost decise în urma loviturilor de departajare, demonstrând nivelul înalt al competiției.

Podiumul Croco Cup Tournament pentru grupa de vârstă 2015 a fost ocupat de următoarele echipe:

Locul I – CSC Dumbrăvița – Cu o performanță de excepție și determinare neclintită, echipa a obținut locul întâi.

Locul II – “U” Cluj – Echipa a oferit performanțe remarcabile pe tot parcursul competiției și s-a clasat pe locul al doilea.

Locul III – CS Luceafărul 2010 Cluj – Cu un spirit competitiv și perseverență impresionantă, echipa a câștigat locul al treilea.

Cu sprijinul sponsorului principal, Patrick Sport România, al consilierului local din Dumbrăviţa, Alina Sperlea și a co-organizatorilor de la Football Stars Dumbrăvița, Share Events a făcut tot posibilul pentru a asigura că fiecare copil participant este recompensat pentru efortul de pe terenul de minifotbal.

„Cred în puterea sportului și în educația pe care o oferă acesta. Este o datorie și o responsabilitate a noastră să încurajăm copiii să practice sportul care îi pasionează. Prin sport, ei devin mai sănătoși, învață disciplina, devin mai responsabili și dezvoltă un spirit de echipă puternic. Sportul ar trebui să joace un rol esențial în viața fiecărei comunități. Am fost mândră să sprijin această competiție și să pariez pe talentul și pasiunea copiilor noștri de la CSC Dumbrăvița. A fost o alegere inspirată, iar bucuria lor a devenit bucuria noastră. Felicit și pe ceilalți participanți care au venit din toată țara pentru a face din acest eveniment o adevărată sărbătoare a sportului. Regret că d-omnul Horia Bugarin și Primăria din Dumbrăvița nu s-au implicat deloc în sprijinirea acestui eveniment. Asta e, nu iubește sportul, el doar mimează această dragoste. În calitate de fostă sportivă de performanță, profesor de sport și consilier local voi continua să susțin și să promovez sportul în comunitatea noastră, pentru că știu că este o investiție în foarte bună în dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri”, a declarat Alina Sperlea, pentru Sursa de Vest.

Evenimentul a demonstrat că Croco Cup Tournament nu este doar o simplă competiție de fotbal, ci și o ocazie de a promova spiritul sportiv, de a susține dezvoltarea tinerilor talentați și de a întări legăturile comunitare prin pasiunea pentru fotbal.

În perioada 9-10 septembrie, va avea loc ediția pentru grupa de vârstă 2014, care promite să aducă o altă serie de momente spectaculoase pe terenul de minifotbal

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.