Copiii cu grave probleme respiratorii primesc o șansă pentru a duce o viață normală

Clinica de Pediatrie Bega va fi dotată cu aparatură de ultimă generație în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Aparatura este o donației făcută de ,,Fundația Bardeau”, care vine în sprijinul copiilor internați pe secția de Pneumologie Pediatrică. 

CITEȘTE ȘI: Accident cu nouă victime! S-a activat planul roșu de urgență!

Secția urmează să fie dotată cu pulsoximetre, aparate de aerosoli și nebulizatoare, utile copiilor cu crize de astm, bronșiolite, bronșite și alte maladii specifice acestei patologii.

Aceasta va ajuta la diagnosticul precoce al complicațiilor pulmonare, la monitorizarea insuficienței respiratorii, la diagnosticarea astmului bronșic la copiii mici, precum și la asigurarea inhaloterapiei prin aparate de aerosoli și spacere individuale, suport terapeutic ventilator cu flux crescut de oxigen, conform celor mai recente ghiduri terapeutice.

Vor fi, de asemenea, donate perfuzoare și infuzoare, un aparat de oxigenoterapie neinvazivă ,,Optiflow”, dar și lămpi cu ultraviolete pentru dezinfecție.  

CITEȘTE ȘI: Video: Atenţie la coşurile de fum! Pompierii timişeni trag un semnal de alarmă

În Clinica de Pediatrie Bega sunt spitalizați anual mai mult de 1.500 de copii cu patologie respiratorie ce necesită suport medical și terapeutic specializat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.