Copiii cu grave probleme respiratorii primesc o șansă pentru a duce o viață normală

Clinica de Pediatrie Bega va fi dotată cu aparatură de ultimă generație în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Aparatura este o donației făcută de ,,Fundația Bardeau”, care vine în sprijinul copiilor internați pe secția de Pneumologie Pediatrică. 

CITEȘTE ȘI: Accident cu nouă victime! S-a activat planul roșu de urgență!

Secția urmează să fie dotată cu pulsoximetre, aparate de aerosoli și nebulizatoare, utile copiilor cu crize de astm, bronșiolite, bronșite și alte maladii specifice acestei patologii.

Aceasta va ajuta la diagnosticul precoce al complicațiilor pulmonare, la monitorizarea insuficienței respiratorii, la diagnosticarea astmului bronșic la copiii mici, precum și la asigurarea inhaloterapiei prin aparate de aerosoli și spacere individuale, suport terapeutic ventilator cu flux crescut de oxigen, conform celor mai recente ghiduri terapeutice.

Vor fi, de asemenea, donate perfuzoare și infuzoare, un aparat de oxigenoterapie neinvazivă ,,Optiflow”, dar și lămpi cu ultraviolete pentru dezinfecție.  

CITEȘTE ȘI: Video: Atenţie la coşurile de fum! Pompierii timişeni trag un semnal de alarmă

În Clinica de Pediatrie Bega sunt spitalizați anual mai mult de 1.500 de copii cu patologie respiratorie ce necesită suport medical și terapeutic specializat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.