Continuă simularea examenului de Bacalaureat! Aproape 3.000 de absenţi la prima probă

Elevii de liceu din anii terminali susţin în această perioadă simularea examenului de Bacalaureat.

CITEŞTE ŞI: Strigător la cer! Fetițe luate din orfelinate și puse să se prostitueze! În spatele afacerii era un pensionar

La simulare participă atât elevii de clasa a XII-a, cât şi cei din clasele a XI-a. În total la nivelul judeţului sunt înscrişi în anii terminali 10.501 elevi (4089 – clasa a XII-a zi, 729 – clasa a XII-a seral, 731 – clasa a XIII-a seral şi 4942 – clasa a XI-a). 

Ieri a avut loc prima probă, cea la limba română, la care ar fi trebuit să participe 9.977 de elevi, însă 2.727 dintre ei nu s-au prezentat. Simularea s-a desfăşurat exact ca examenul din vară, elevii au fost supravegheaţi audio şi video şi au avut trei ore la dispoziţie pentru rezolvarea subiectelor.

Mâine are loc proba obligatorie a profiluluil, iar joi are loc proba la alegere a profilului, aceasta din urmă fiind susţinută doar de elevii de clasa a XII-a.

La proba de astăzi de la limba maternă erau aşteptaţi 355 de elevi, însă 28 dintre ei au lipsit. Testarea s-a desfăşurat fără incidente.

Rezultatele vor fi afişate în data de 30 martie. Notele nu se pot contesta şi nici nu se trec în catalog, decât în situaţia în care elevul solicită în scris acest lucru. 

CITEŞTE ŞI: Robu refuză să stingă lumina! Cum va fi marcată, Ora Pământului, la Timişoara?

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat vor avea loc la vară, în perioada 25-18 iunie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.