Consilierul local, Roxana Iliescu, acuzaţii grave la adresa firmei de salubritatea din Timişoara!

Brantner, firma care se ocupă de curăţenia pe străzile Timişoarei, este acuzată de furt, după ce una dintre maşinile societăţii a fost filmată în timp ce se alimenta de un hidrant.

“Firma de salubrizare Brantner fură apa cu care spală anemic străzile din Timisoara, din hidranții stradali! De ce? Simplu! Dacă s-ar fi prezentat la punctele din care au voie să alimenteze mașinile cu apa, cantitățile folosite ar fi fost ușor de identificat (ceea ce nu-i avantajează deloc, pentru că ei mai mult mimează spălatul în loc să facă o treabă serioasă) și-n plus, ar trebui să mai și plătească apa folosită la Aquatim!”, a scris Roxana Iliescu pe facebook,.

Roxana a publicat şi documentul prin care care cei de la Aquatim solicită conducerii Brantner discuţii pe această temă.

“Vă notificăm că maşini ale dumneavoastră (ex. B 20 BSE) se alimenteayă cu apă din reţeaua publică de la hidranţi stradali (accesul la hidranţii stradali îl are doar proprietarul şi pompierii, nicidecum firmele din Timişoara), fără a avea un contract în acest sens. Solicităm a vă prezenta de urgenţă la sediul societăţii noastre, pentru a clarifica situaţia neplăcută în care s-a ajuns”, se arată în adresa semnată de directorul comercial al Aquatim şi şeful Serviciului de Facturare.

În notificare, cei de la Regia de Apă, amintesc faptul că i-au anunţat pe reprezentanţii Brantner cu privire la locurile din care pot lua apă.

Şi, tot în această adresă,anunţă conducerea societăţii de salubritate că vor emite o factură pentru o mie de metri cubi de apă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.