Conducerea Aviației Utilitare cere dizolvarea societății! Ce spun reprezentanții CJT?

Conducerea Aviației Utilitare a cerut dizolvarea societății aflate în subordinea Consiliului Județean Timiș!

În aceste condiții, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a solicitat Adunării Generale a Acționarilor de la SC Aviația Utilitară SA, înființarea de urgență a unei comisii al cărei rol este acela de a verifica situația în care se află societatea.

Astfel, în această dimineață, membrii comisiei formate din reprezentanți ai grupurilor politice și ai direcțiilor de specialitate din cadrul CJ Timiș s-au întâlnit cu conducerea Aviației Utilitare, solicitând bilanțurile financiare și de activitate din anii 2015 și 2016, precum și alte documente care să ateste veniturile societății.

Nu îmi doresc ca Aviația Utilitară să se dizolve, cred că ar fi o decizie greșită. Eu cred într-o bună reorganizare, într-o reașezare serioasă a lucrurilor și într-un management mult mai performant. Aștept raportul comisiei și vom vedea exact ceea ce este de făcut, dar sunt convins că vom găsi soluții pentru ca Aviația Utilitară să se resusciteze, mai întâi cu ajutorul Consiliului Județean, iar mai apoi, cu un management performant, cum spuneam, să se dezvolte”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Comisia desemnată de AGA, la solicitarea președintelui CJT, va analiza documentele ce urmează să fie puse la dispoziție și va prezenta un raport în plenul Consiliului Județean Timiș.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.