Skip to main content

Concert tribut Led Zeppelin, la Timișoara, susținut de trupa Melmac Riders din Serbia!

Fanii Led Zeppelin sunt invitați în această seară la un concert tribut, susținut la Timișoara de de trupa Melmac Riders din Serbia

Concertul are loc de la ora 20.00 în clubul Manufactura.

Melmac Riders este o trupă sârbească formată în 2009.

Din formație fac parte Vladimir Jezdimirović Alf – voce, Lazar Kebić – bas, Miloš Knežević – chitară și Milan Topolovački – tobe. Trupa a lansat trei albume de studio: Are you ready for… (2010),  We come in peace (2012), Flavour Saver (2014) și un EP intitulat simplu 3 (2018). De asemenea, trupa a lansat și două concerte live pe DVD: Pandemonium sessions (2009) și All night wrong (2012).

Din 2011, Melmac Riders cântă live la festivaluri și cluburi din toată Serbia, România, Germania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina și Elveția. În 2019 trupa a deschis concertul lui Joe Lynn Turner din Bulgaria, de la Danube on Fire Festival.

Biletele la concert costă 50 de lei și se pot achiziționa la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.