Skip to main content

Concert tribut Led Zeppelin, la Timișoara, susținut de trupa Melmac Riders din Serbia!

Fanii Led Zeppelin sunt invitați în această seară la un concert tribut, susținut la Timișoara de de trupa Melmac Riders din Serbia

Concertul are loc de la ora 20.00 în clubul Manufactura.

Melmac Riders este o trupă sârbească formată în 2009.

Din formație fac parte Vladimir Jezdimirović Alf – voce, Lazar Kebić – bas, Miloš Knežević – chitară și Milan Topolovački – tobe. Trupa a lansat trei albume de studio: Are you ready for… (2010),  We come in peace (2012), Flavour Saver (2014) și un EP intitulat simplu 3 (2018). De asemenea, trupa a lansat și două concerte live pe DVD: Pandemonium sessions (2009) și All night wrong (2012).

Din 2011, Melmac Riders cântă live la festivaluri și cluburi din toată Serbia, România, Germania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina și Elveția. În 2019 trupa a deschis concertul lui Joe Lynn Turner din Bulgaria, de la Danube on Fire Festival.

Biletele la concert costă 50 de lei și se pot achiziționa la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.