Skip to main content

Concert Andra, mâine, la Timișoara

Târgul de Crăciun de la Timișoara împlinește zece ani! Pentru a sărbători această cifră rotundă Primăria Timișoara pregătește un eveniment deosebit.

Mâine seară, pe scena din Piața Victoriei, va urca renumita artistă Andra.

„10 ani de bucurie la Târgul de Crăciun” din Timișoara! Acesta este sloganul pe care mizează autoritățile timișorene la festivalul de sărbători din acest an.

Vă invităm să îi sărbătorim împreună în cadrul unui spectacol extraordinar în data de 10 decembrie, începând cu ora 17:00, pe scena din Piața Victoriei„, transmit aceștia.

Astfel, mâine, rând pe rând în Piața Operei vor concerta Orchestra Timişoara Big Band, Duo Covers, The Weekend Band, The TM Groove, Box Office și Andra.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.