Skip to main content

Colecții noi și promoții de primăvară la o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare!

Salonul Industriei Ușoare revine la Timișoara cu o nouă ediție!

În perioada 27 – 31 martie, tradiționala expoziție cu vânzare de îmbrăcăminte și încălțăminte, revine cu colecția de primăvară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Peste 50 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, expun o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii, dar și  produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made.

Ca la toate edițiile, Târgul de Produse Tradiţionale întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de joi până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea publicului este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.