Clipe de panică, la un supermarket Profi! Magazinul a fost cuprins de flăcări!

După un apel la 11, s-a dat alarma,  iar mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la locul unui incendiu care a izbucnit într-un supermarket.

Flăcările au cuprins magazinul Profi de pe strada Primăriei din municipiul Oradea, unde au ajuns de urgenţă, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest din Timișoara este nominalizată în clasamentul internațional Webometrics, ediția ianuarie 2022

“Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la cablurile electrice ale aparatului de aer condiționat din depozitul supermarketului, fiind afectată și o porțiune din tavanul fals al încăperii. Echipajele de pompieri au localizat și lichidat rapid incendiul, împiedicând propagarea acestuia, după care, cu ajutorul ventilatoarelor din dotarea autospecialelor de intervenție, au procedat la evacuarea fumului din depozit”, transmite ISU Bihor.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar pagubele au fost limitate la conductori electrici și circa doi metri pătrați de tavan fals.

Cercetările arată drept cauză probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

CITEŞTE ŞI: Victimă încarcerată, după un impact în trafic! O camionetă s-a ciocnit violent de un tir 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

La mulţi ani, România! La Timişoara, evenimentele de Ziua Naţională au început cu depuneri de coroane

1 Decembrie este ziua în care, cu mic, cu mare, românii de pretutindeni sunt cu gândul la România.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.