Skip to main content

CHINA SMART EXPO 2018, la a IX-a ediție! Ce trebuie să facă firmele timișene interesate să participe?

Camera de Comerț Timiș a organizat un seminar de promovare a celei de-a 9-a ediții a CHINA SMART EXPO.

Evenimentul se va desfășura la Budapesta, în perioada 31 mai – 2 iunie 2018. 

CITEȘTE ȘI: O localitate din vestul țării intră în insolvență! Ce va face primarul?

CHINA SMART EXPO Budapesta este unul din cele mai mari și complexe evenimente din Europa Centrală și de Est, care cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene.

Cifrele aferente ediției 2017 sunt o dovadă a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 de expozanți, 4800 de vizitatori înregistrați, 2000 de contacte de afaceri. La ediția din acest an, vor fi prezente pe o suprafață de 10.000 mp peste 500 de companii chineze abilitate de Ministerul Comerțului din China și care deţin licenţe de export-import în relația cu UE. 

Găzduim China Expo de 8 ani, acesta va fi cel de-al nouălea. De acum, vom promova nu doar posibilitățile de import din China, ci și exportul. Pe lângă aceste două laturi, împreună cu educația, turismul, cultura și sportul sunt ceea ce promovăm pentru Europa Centrală și de Est, pentru a găsi cei mai buni parteneri de afaceri din China. Suntem mândri să spunem că nu doar ne concentrăm pe cele trei zile de expoziție, ci vrem și să ajutăm oamenii de afaceri să își găsească parteneri pe termen lung. Am găsit parteneri de încredere pentru companiile din regiunea noastră și suntem extrem de deschiși să avem și companii din România care își găsesc parteneri de afaceri. De asemenea, întrucât China este la o distanța mare de noi, suntem pregatiti să ajutăm companiile și în ceea ce privește transportul de mărfuri. Ne punem la dispoziția oricărei companii care este interesată să facă afaceri cu China. Anul acesta, vrem să ne concentrăm pe facilitarea posibilităților de business în domeniul agriculturii și a alimentației, dar și a altor bunuri de larg consum”, spune Marta Trembeczki, business development manager CECZ.

Noutatea ediției 2018 este structurarea expoziției în trei mari Secțiuni, după cum urmează: 

CHINA SMART EXPO – întâlniri și contacte de afaceri cu peste 300 de expozanți chinezi din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, construcții de mașini, imobiliare, textile, industria chimică, industria mobilei, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile.

SHANDONG CULTURE EXPO – reunește 80 de reprezentanți și delegați guvernamentali de rang înalt din sectoarele: învățământ, programe de mobilități, turism, sport, drepturi de autor, artă, conținut on-line. 

CHINA IMPORT – forum de afaceri comun unde sunt așteptate companii din țările Europei Centrale și de Est  care pot face export în domeniile industriei alimentare și produselor agroalimentare. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Strigător la cer! O mamă şi-a forţat propriul copil să întreţină relaţii sexuale cu doi bărbaţi

Firmele din Timiș, interesate de această expoziție pot afla mai multe detalii de la reprezentanții Camerei de Comerț.

Și anul trecut a fost organizat acest eveniment, la care au participat peste 20 de firme. Credem că și anul acesta vor fi foarte mulți participanți, și datorită seminarului care a avut loc astăzi și la care au participat foarte mulți oameni de afaceri din Timișoara, dar si a promovarii evenimentului in presa”, spune Stana Stoianov, reprezentant CCIAT. 

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina web: www.chinasmartexpo.com.

Participarea la seminarul de prezentare este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.