Celebra hoață din buzunare, Frusina Fercovici a fost condamnată! Cât va sta în pușcărie?

| Alex Horvath | | Lasă un comentariu

Anunț neașteptat făcut în urmă cu puțin timp de timișoareanul Cristian Brâncovan, care s-a făcut remarcat prin lupta împotriva hoților din buzunare.

CITEȘTE ȘI: [VIDEO] Tir cuprins de flăcări, pe o șosea din vestul țării! A ars ca o torță

Frusina Ferovici, cunoscuta lideră a bandei de hoți din Vinga ce acționa în mijloacele de transport în comun din Timișoara a fost condamnată definitiv.Potrivit lui Cristi Brâncovan, hoața era plecată de ceva vreme în Austria, unde a continuat să se ocupe de furturi.

Autoritățile austriece nu au fost la del de indulgente la fel ca cele de la noi, astfel că Frusina a fost  condamnată la 2 ani și 2 luni de închisoare.

“Condamnare! Devenită cel putin la fel de cunoscută precum excentricul nostru primar, „controloarea de poșete și buzunare”, Frusina, a fost afectată de notorietate în plan „profesional” și cum nu a reușit să facă pasul spre politică, precum alți hoți din Parlament, a fost nevoită să-și continue cariera infracțională peste hotare, respectiv în Austria, țară în care protejarea infractorilor nu e politică de stat, precum în România (…)Îi urez și ei și băieților ei, ce mă învinovășesc pe mine pentru că sunt acolo unde le e locul, la cât mai mulți ani, cu executare!”, a scris Cristian Brâncovan într-o postare pe facebook.

CITEȘTE ȘI: Apelul disperat al unei mame, după ce fiul ei şi-a pus capăt zilelor departe de ţară

În urmă cu doi ani, Cristi Brâncovan a postat un filmuleț pe facebook cu lidera bandei de hoți din Vinga, care îl amenința cu moartea.

Clipul video a strâns peste 25.000  de vizualizări și sute de distribuiri, timișorenii fiind revoltați de atitudinea hoaței.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.