Cei mai buni elevi ai Colegiului Național Bănățean, premiați la Gala Excelenței!

Elevii cu rezultate deosebite vor fi premiați în cadrul Galei de Excelenţă a Colegiului Naţional Bănăţean!

Continuând tradiţia, joi 2 februarie 2017, în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara va avea loc a patra ediţie a Galei de Excelenţă a Colegiului Naţional Bănăţean, eveniment în cadrul căruia vor fi premiaţi elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri în anul 2016. 

Astfel, va fi răsplătită şi încurajată valoarea, dovedită de cei mai buni elevi atât prin performanţe şcolare, cât şi prin purtarea lor exemplară.

De asemenea, va fi decernat titlul de „Elevul anului“, ca recunoaştere a activităţii excepţionale a unui tânăr ce poate fi considerat etalonul generaţiei actuale care învaţă la Colegiul Naţional Bănăţean.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.