Ce spune numărătoarea paralelă a voturilor, în Timiș?

Imediat după închiderea urnelor a început numărătoarea paralelă a voturilor.

Astfel, conform numărătorii social democraților, până la această oră au fost numărate sufragiile din 229 de secții în ceea ce privește voturile pentru Camera Deputaților. Astfel pe prima poziție se află PSD cu 30,97% din voturi, pe locul doi este PNL cu un scor de 21%, USR a obținut 9,69% din sufragii, ALDE a obținut 5,28%, iar PMP a fost votat de 5% din timișeni.

 

Și la Senat PSD își menține poziția de lider. Aici au fost numărate voturile din 227 de secții. Social democrații au obținut 32,57%, PNL 22,01%, USR are un scor din două cifre și anume 10.01%, ALDE a obținut 5,15% în timp ce PMP a obținut doar 4,93% din sufragiile timișenilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.