Ce au pățit doi hoți ce au furat mâncare din magazine!

Două persoane au ajuns in atenția polițiștilor timișoreni după ce au fost surprinse de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce furau mâncare. 

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt.

Poliţiştii timișoreni fac cercetări faţă de o tânără de 31 de ani, bănuită de furt dintr-o societate comercială. Mai exact in cursul zilei de ieri, cea în cauză a fost reţinută de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa produse alimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

Tot in aceeași zi, polițiștii au întocmit incă un dosar penal pe numele unui bărbat, de 32 de ani, care a fost depistat într-un supermarket având asupra sa produse alimentare neachitate.

În  ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de aproximativ 300 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.