Ce a rămas în urma flăcărilor care au cuprins Spitalul de Psihiatrie din Gătaia?

Spitalul de Psihiatrie din Gătaia a fost grav afectat de incendiul care a izbucnit duminică seara, la unul dintre pavilioane.

Atunci, pompierii s-au chinuit ore în șir să stingă flăcările care au cuprins întreaga clădire și care amenințau să se extindă.

CITEȘTE ȘI: Incendiu violent, la un spital din vestul țării! Zeci de bonavi, evacuați

Incendiul a fost însă atât de puternic, încât a mistuit mai bine de jumătate din pavilion.

„Este distrus acoperișul și etajul I. Parterul nu a fost afectat de foc, dar se prelinge apă, ca urmare a intervenției pompierilor. Sperăm să obținem sprijin să reabilităm acest pavilion cât de repede, ca să nu se deterioreze părțile și părțile care nu au fost afectate. Important este că structura de rezistență nu este afectată”, a explicat managerul Spitalului de Psihiatrie Gătaia, Cornelia Șargan.

Practic, au fost distruse în totalitate, cabinetele de ergoterapie, acolo und bolnavii își petreceau timpul liber desenând și confecționând diverse articole atizanale. Acestea funcționau la etajul I al clădirii.

CITEȘTE ȘI: Știm cine este de vină pentru incendiul care a mistuit o parte a spitalului din Gătaia

Parterul era destinat saloanelor și sălii de mese, de unde au fost scoase la timp paturile, noptierele, scaunele și mesele. Cel mai probabil, saltelele nu vor mai putea fi folosite, pentru că sunt îmbibate cu apă.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.