Ce a putut face un bărbat imediat după ce a furat un portofel?

Ridicat de polițiști chiar în timp ce încerca să scoată bani din bancomat!

Un bărbat de 43 de ani a fost prins de polițiști la un bancomat, în timp ce se chinuia să scoată banii de pe card furat. Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen, așa că a ajuns după gratii.

Polițiștii din Ciacova au depistat, în flagrant un bărbat în timp ce încerca să folosească cardurile bancare furate cu puțin timp înainte din poșeta unei femei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Bănuitul, aflându-se în târgul din localitate, i-ar fi sustras unei femei de 52 de ani portmoneul din poșetă, după care s-ar fi deplasat la un bancomat, fiind depistat în flagrant de polițiști, în timp ce încerca să folosească cardurile bancare ale persoanei vătămate”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul este bănuit și de comiterea unui alt furt, în cursul lunii noiembrie, când ar fi sustras portmoneul unei femei din poșetă, cauzând un prejudiciu de 900 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.