CCIA Timiș lansează o nouă serie a cursului “Auditor Intern al Sistemului de Management al Calității”

CCIAT anunță organizarea unei noi serii a cursului Auditor intern al sistemului de management al calităţii (COR 214130).

În ultimii ani, cursul s-a bucurat de aprecierea participanților, atât pentru calitatea informațiilor primite cât și pentru profesionalismul lectorilor.

”Mulțumesc Camerei de Comerț Timiș, implicit și mentorului meu, dl. Lucian Tarabîc, un brand în implementarea sistemelor de management al calității. De peste 10 ani, m-a determinat să gândesc realist, adecvat contextului social în care trăiesc, să-mi dezvolt un sistem de gândire sănătos, bazat pe respectarea legii și a prevederilor ISO implementate în mod real și funcțional într-o organizație. Este  timpul să mai organizați cursuri în acest domeniu. Vă mulțumesc că ne-ați împărtășit timp de-o săptămână din experiența Dvs. în acest domeniu.” (Monica Hărmănescu, USMVBT, 2016)

“A meritat din plin participarea la acest curs. Domnule Lucian Tarabîc, pentru mine sunteți un exemplu de profesionalism și dedicare în ceea ce faceți.” (Ioana Sima, S.C. COMPORSA SRL,  2016)

Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii, din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii conform ISO 9001:2015 – instrument eficient de optimizare a proceselor interne, respectiv de câştigare a încrederii clienţilor.

În cadrul cursului vor fi abordate aspecte privind: Noţiuni generale; Principiile managementului calităţii; Cerințele noului standard ISO 9001:2015; Auditul calităţii (audituri interne, clasificarea auditurilor, etapele auditului intern, selectarea auditorilor, responsabilităţile personalului implicat în auditul intern, tehnici de comunicare, recomandări pentru auditat).

Auditorul în domeniul calității se ocupă, în principal, cu planificarea procesului de audit, colectarea și structurarea informațiilor specifice procesului de audit, analiza și aprecierea conformității și eficacității sistemului de management al calității, examinarea documentelor referitoare la sistemul de management al calității, întocmirea documentelor specifice procesului de audit.

Auditurile calităţii ajută managementul de vârf al organizaţiei să ia deciziile necesare, respectiv să aloce adecvat resursele în vederea îmbunătăţirii performanţei, a optimizării rezultatelor, prin evidenţierea punctelor forte şi punctelor slabe ale organizaţiei.

Auditul calităţii constituie un mod adecvat de evaluare a sistemului de management al calităţii existent şi trebuie înţeles de către toate părţile implicate ca un proces instructiv şi constructiv, care nu are drept scop blamarea organizaţiei sau pedepsirea personalului auditat. Auditul calităţii nu caută vinovaţi, ci dovezi obiective (nu impresii) privind oportunităţile de îmbunătăţire a sistemului de management al calităţii.

Perioada și locul de desfășurare: 6 – 10 februarie 2017 (luni – vineri, între orele 1630-2030), Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22.

Lector: ing. Lucian TARABÎC, Director S.C.QUALITARIUM, consultant calitate, auditor certificare TÜV Austria și Lloyd’s Register, cu o experiență de 20 ani în domeniu.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.