Caz înfiorător! Un bebeluş mort a fost găsit pe un morman de zăpadă!

Este anchetă de amploare, după ce o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că trupul neînsufleţit al unui nou-născut zace în zăpadă.

Descoperirea şocantă a fost făcută de o stradă din Petroşani, judeţul Hunedoara, unde mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat de urgenţă.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, dacă treceţi prin Aeroportul Timişoara! Un poliţist smardoiaş vă poate snopi în bătaie, în orice moment

Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru bebeluş, acesta fiind deja mort.

Se fac cercetări acum, pentru a se afla cum a survenit decesul acestui nou-născut şi mai ales cine l-a abandonat în frig.

„Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că în municipiul Petroşani a fost găsit cadavrul unui bebeluş. Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Trafic blocat pe calea ferată! A deraiat un vagon! Trenul este încărcat cu gaze!

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.