Skip to main content

Casă cuprinsă de flăcări, în Calea Lipovei

Incendiu la Timișoara! O casă aflată pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel a fost cuprinsă de flăcări!

Fumul de vede de la zeci de metri distanță.

Pompierii au mers la fața locului cu șase autospeciale de apa și spună și se chinuie chiar în aceste momente să stingă flăcările.

UPDATE:

ISU Timiș a fost anunțat la ora 12:49 despre izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei case pe strada Sfinții Apostoli Petru şi Pavel. La locul intervenției s-au deplasat 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanță SMURD, 2 ofițeri şi 25 subofițeri. Incendiul se manifestă la două acoperișuri, se lucrează pentru localizarea si lichidare. Nu sunt victime„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Bogdan Mutu.

Practic, la sosirea salvatorilor incendiul se manifesta la acoperișul casei în care funcționa și un cabinet veterinar. Focul a pornit din camera centralei termice unde erau depozitate materiale lemnoase sub formă de stivă şi 4 cauciucuri. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se extindă la casele din imediata apropiere.

 

Untitled-1123
Untitled-1werrt
Untitled 2
Untitled-2234
Untitled-23
efdcf
fedsfew

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.