Skip to main content

CARAMBOL pe autostrada A1! Elicopterul SMURD chemat de urgență

Grav accident de circulație, astăzi, pe Autostrada A1, între Arad și Pecica. Trei mașini au fost implicate într-un carambol, la doar câteva ore după ce un TIR s-a răsturnat în același loc.

Practic, totul a început în jurul orei 11.00. Un TIR încărcat cu porumb, ce mergea pe direcția Arad-Nădlac, a intrat pe celălalt sens de mers, distrugând parapetul despărțitor și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe partea celuilalt sens.

O macara a venit câteva ore mai târziu în zona pentru a-l ridica, iar de aici a pornit carambolul. Un Volkswagen a încetinit când a văzut macaraua, dar a fost izbit din plin de un autoturism ce circula în spatele său. În urma impactului, prima mașină a fost proiectată direct în muncitorul care venise în zonă să ridice TIR-ul. O a treia mașină care nu a adaptat viteza a lovit în plin celelalte două mașini, câteva secunde mai târziu.

Elicopterul SMURD a fost chemat de urgență la fața locului și l-a preluat pe muncitor, care se afla în comă. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

În total, accidentul s-a soldat cu patru victime.

Circulația în zonă este momentan blocată pe sensul către Arad!

UPDATE: 

Bărbatul transportat la Timișoara cu elicopterul SMURD nu a supravețiuit. Acesta s-a s-a stins din viață în mâinile medicilor, în urmă cu puțin timp.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.