Captură impresionantă de țigări de contrabandă! Unde era ascunsă marfa?

Țăgări de contrabandă în valoare de aproape trei milioane de lei! Asta a încercat să introducă în țară, un tânăr de 35 de ani.

Bărbatul a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, fiind la volanului unui tir înmatriculat în România.

„Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noștri au constatat că autocamionul era gol, iar în partea din faţă a semiremorcii au observat un perete dublu, confecţionat din tablă, în care se aflau mai multe baxuri de ţigări. Automarfarul şi şoferul acestuia au fost duşi la sediul punctului de frontieră, pentru continuarea verificărilor. Astfel, în urma controlului amănunțit, polițiștii de frontieră au descoperit, în spaţiul special amenajat, 177.500 de pachete cu țigări marca Malboro, fără marcaje fiscale, în valoare totală de 2.840.000 de lei”, transmite Poliția de Frontieră Arad.

Șoferul tirului a declarat că a efectuat un transpot de hârtie pentru o firmă din Budapesta, iar la întoarcere spre România a preluat camionul gol, fără să știe că în acesta sunt ascunse țigări.

TIR-ul a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.