Campania de vaccinare împotriva rujeolei continuă, în Timiș!

Continuă campania de informare și vaccinare împotriva rujeolei în localități din județul Timiș, în special unde sunt comunități mai mari de copii de etnie romă nevaccinați!

CITEȘTE ȘI: Noi CREȘE, la Timișoara! Unde veți putea să vă lăsați micuții?

Astăzi a avut loc o nouă acțiune, pe raza comunei Satchinez și a localității Bărăteaz, la care au participat subprefectul de Timiș, reprezentanți ai DSP Timiș, ai Direcției Județene de Evidența Populației, Inspectoratului Județean de Poliție și ai Asociației Salvați Copiii România.

CITEȘTE ȘI: Aproape 100 de școli din Timiș rămân fără directori! Puțin peste jumătate din candidați au promovat

În cursul zilei de astăzi au fost vaccinați 51 de copii, iar campania continuă joi la Saravale și Periam, iar, apoi, luni la Măguri.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.