Călin Dobra, liniștit în privința moțiunii, dar atacă dur opoziția: Acestă adunătură de partide n-are nicio direcție și nu ne îngrijorează!

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra este liniștit în privința moțiunii de cenzură și este convins că nu are cum să treacă.

CITEȘTE ȘI: Detaliile accidentului cumplit, în urma căruia o fetiţă de 7 ani se zbate între viaţă şi moarte

Liderul social democraților timișeni spune că a citit documentul, care este unul extrem de scurt și pe care îl consideră drept penibil. Dobra atrage atanția partidelor de opoziție și spune că o moțiune de cenzură nu are cum să treacă pe bază de semnături, ci cu voturi, iar PSD are voturile necesare pentru ca moțiunea să nu treacă.

Așa zisa opoziție a depus această moțiune, chiar a și citit-o în Parlament, și trebuie să vă spun că este unul dintre cele mai penibile acte posibile de acest gen care a fopt depuse în istoria Parlamentului României. Spun acest lucru, pentru că am studiat documentul, foarte repede pentru că sunt opt pagini jumătate și restrul sunt semnături. Trebuie să transmit un lucru foarte clar, că nu semnăturile duc la trecerea moțiunii, ci votul. Din acest punct de vedere vă asigur că PSD are voturile suficiente la nivel național, astfel încât Guvernul actual să-și continue activitatea”, spune președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Președintele PSD Timiș, critică dur partidele din opoziție, semnatarele moțiunii, în special ALDE. Asta pentru că formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat la guvernare alături de PSD, până nu demult. 

Cel mai mult mă surprinde semnătura foștilor colegi de guvernare, de la ALDE, pentru această moțiune. De fapt ei au semnat împotriva lor. Este chiar surprinzător și nu e de mirare pentru că unul dintre miniștri, din județul Timiș, care a semnat această moțiune de cenzură, împotriva propriei activități, nici n-a venit vreodată în județ să discute problemele administrative ale județului, sau să sprijine județul Timiș. Dar semnează moțiunea de cenzură, împotriva propriei activități, pentru că, să nu uităm, până nu demult foștii noștri colegi de la ALDE au fost în postura de miniștri, secretari de stat, adică în postura de decizie la nivel guvernamental. Acestă adunătură de partide care au semnat moțiunea de cenzură n-au niciun fel de direcție și nu ne îngrijorează în niciun fel. Sunt ferm convins că nu vor fi în stare să-și armonizeze ideile și să vină cu o propunere serioasă și de guvernare, și de echipă guvernamentală. În momentul acesta, unii doresc anticipate, alții le resping, unii vor un guvern politic, unii vor guvern tehnocrat, unii vor să rămâne PSD cu guvern interimar. Asta arată că nici ei nu știu ce vor”, mai spune liderul PSD Timiș, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Traseul liniei 16 troleibuz, modificat timp de două zile din cauza lucrărilor din zona centrală!

Președintele PSD Timiș spune că le-a sugerat colegilor din opoziție, ca în loc să semneze moțiunea, mai bine să fi semnat Pactul pentru Bunăstarea Românilor.

Moțiunea de cenzură urmează să fie votată săptămâna viitoare, joi, în Parlament.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.