Skip to main content

Călin Dobra a demisionat din funcția de deputat! Se întoarce în Timiș să preia șefia CJT

Călin Dobra renunță la fotoliul de deputat pentru a prelua șefia Consiliului Județean Timiș! Acesta și-a dat demisia din Parlament chiar in această seară.

Călin Dobra a fost ales parlamentar in data de 11 decembrie, după ce a deschis lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților. Dobra a ales însă să își dea demisia din Parlament, după ce Sorin Grindeanu a fost desemnat premier al României, astfel funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș rămânând vacantă. Practic Călin Dobra va reveni in funcția de consilier județean, care ii oferă posibilitatea să preia șefia CJT.

Mi-am dat demisia din funcția de deputat, voi rămâne consilier județean și voi candida pentru președinția Consiliului Județean Timiș”, a declarat pentru sursadevest.ro, Călin Dobra. 

Intre timp o dată cu plecarea lui Grindeanu la București, liberalii au inceput să caute variante pentru a obține majoritatea in Consiliul Județean și implicit funcția de președinte. Social democrații stau insă liniștiți și sunt convinși că funcția va rămâne a lor.

Legat de acest subiect, in vară cele trei partide care am făcut coaliția la nivelul Consiliului Județean și anume PSD, ALDE și PMP am semnat un protocol de colaborare din punct de vedere administrativ la nivelul Consiliului Județean și sunt ferm convins că va rămâne in continuare in vigoare”, mai spune Dobra.

In locul lui Călin Dobra, in Parlamentul României va ajunge fostul senator Matei Suciu, următorul de pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților. 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.