Călin Dobra a demisionat din funcția de deputat! Se întoarce în Timiș să preia șefia CJT

Călin Dobra renunță la fotoliul de deputat pentru a prelua șefia Consiliului Județean Timiș! Acesta și-a dat demisia din Parlament chiar in această seară.

Călin Dobra a fost ales parlamentar in data de 11 decembrie, după ce a deschis lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților. Dobra a ales însă să își dea demisia din Parlament, după ce Sorin Grindeanu a fost desemnat premier al României, astfel funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș rămânând vacantă. Practic Călin Dobra va reveni in funcția de consilier județean, care ii oferă posibilitatea să preia șefia CJT.

Mi-am dat demisia din funcția de deputat, voi rămâne consilier județean și voi candida pentru președinția Consiliului Județean Timiș”, a declarat pentru sursadevest.ro, Călin Dobra. 

Intre timp o dată cu plecarea lui Grindeanu la București, liberalii au inceput să caute variante pentru a obține majoritatea in Consiliul Județean și implicit funcția de președinte. Social democrații stau insă liniștiți și sunt convinși că funcția va rămâne a lor.

Legat de acest subiect, in vară cele trei partide care am făcut coaliția la nivelul Consiliului Județean și anume PSD, ALDE și PMP am semnat un protocol de colaborare din punct de vedere administrativ la nivelul Consiliului Județean și sunt ferm convins că va rămâne in continuare in vigoare”, mai spune Dobra.

In locul lui Călin Dobra, in Parlamentul României va ajunge fostul senator Matei Suciu, următorul de pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților. 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

La mulţi ani, România! La Timişoara, evenimentele de Ziua Naţională au început cu depuneri de coroane

1 Decembrie este ziua în care, cu mic, cu mare, românii de pretutindeni sunt cu gândul la România.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.