Skip to main content

Călătorie întreruptă brusc! Ce au pățit șapte persoane la granița României?

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Două familii au fost întoarse din drum de polițiștii de frontieră.

Totul s-a întâmplat la granița de sud-vest a României, după ce una dintre familii a intrat ilegal în țară din Serbia, iar cealaltă încerca să fugă, tot ilegal, în Ungaria. Cetățenii luați la întrebări de polițiștii de frontieră sunt din Irak și Afganistan.

CITEȘTE ȘI: Timişoara devine Capitala Antreprenoriatului European! Business Days se va desfăşura în perioada 11-12 octombrie

Ieri seară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, pe direcţia localităţii de frontieră Lățunaș, trei cetăţeni străini, între care un minor, care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Aceștia au fost conduși la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră, iar în urma verificărilor preliminare s-a stabilit că sunt o familie de cetăţeni afgani care au trecut ilegal frontiera din Serbia, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei. 

Acum, față de cei trei se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

CITEȘTE ȘI: Sesiune de informare, la CCIAT, despre comerțul online!

O situație similară s-a petrecut și la Sânnicolau Mare, acolo unde a fost prinsă o familie de migranți, formată din doi adulți și doi copii, care încerca să fugă din România, deși ceruse azil politic aici. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.