Câinii polițiști au făcut spectacol de Ziua Poliției, la Timișoara! Nici demonstrațiile mascaților nu au fost mai prejos

Demonstrații cu focuri de armă, demonstrații cu câini, demonstrații ale mascaților și prezentarea tehnicii din dotarea polițiștilor! Acestea au fost ingredientele zilei care a marcat aniversarea Poliției Române la Timișoara.

Sute de copiii au asistat în această dimineață la o demonstrație spectaculoasă din partea polițiștilor. Oamenii legii le-au arătat oaspeților cum intervin în cazul unei infracțiuni de tâlhărie, iar cei prezenți au fost de-a dreptul fascinați.

ipj 13

Copiii au fost extrem de încântați de câinii polițiști, dar și de exercițiul demonstrativ care a constat în prinderea unor infractori care aveau asupra lor arme albe și arme de foc.

ipj 4

Demostrațiile polițiștilor din Timiș au marcat 195 de ani de la înființarea Poliției Române.

La sediul inspectoratului am organizat Ziua Porților Deschise, eveniment ce a marcat împlinirea a 195 de ani de la înființarea Poliției Române. Cu această ocazie, toți vizitatorii au putut admira dotarea și tehnica polițiștilor, precum și demonstrații de luptă, intervenție și dresaj canin. Ne bucurăm că am avut avut alături de noi astăzi sute de copii”, spune Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

ipj 12

Mulțumim tuturor celor care astăzi sunt altăuri de noi în această zi aniversară, astăzi împlinim 195 de ani de la înființarea Poliției Române, și profit de această ocazie să transmit colegilor mei din județ, dar și din țară ”La mulți ani” de ziua noastră. Astăzi am organizat Ziua porților deschise, am transmis tuturor școlilor din județ invitația pentru ca toți copiii să vină să vadă tehnica ce o folosim în activitatea de zi cu zi și tacticile noastre de intervenție cu Serviciul de Acțiuni Speciale”, spune Dan Stoicănescu, inspector șef interimar al IPJ Timiș.

Demonstrațiilor polițiștilor au fost urmărite de sute de copii de grădiniță și de gimnaziu de la școlile din oraș.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.