Skip to main content

Bunicuț bătut și jefuit în propria casă, de o femeie! A intervenit Poliția

Un bătrânel a fost bătut măr și a rămas și fără pensie, după ce a încercat să ajute o femeie.

Totul s-a petrecut ieri, în localitatea Nădab, din județul Arad. Bărbatul a primit-o în locuința sa pe femeie, care ulterior l-a luat pe bătrân la bătaie și i-a furat toți banii pe care i-a găsit în casă, și anume, aproape 2.000 de lei.

Victima a sunat la 112 și a cerut ajutor, polițiștilor.

Oamenii legii au identificat-o pe agresoare. Este vorba despre o femeie de 49 de ani, tot din localitatea Nădab.

La data de 26 martie a.c., polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre faptul că, o femeie de 49 de ani, din Nădab, ar fi pătruns într-un imobil din localitate, unde ar fi agresat fizic un septuagenar și i-ar fi sustras suma de 1.950 de lei”, transmite IPJ Arad.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată într-un dosar penal pentru tâlhărie.

         

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.