Skip to main content

Bodies & Emotions, în premieră, mâine, la Opera Națională Română din Timișoara!

Opera Națională Română din Timișoara pregătește în această perioadă o nouă premieră de balet.

Spectacolul este programat pentru data de duminică, 21 aprilie, ora 18:00, coregrafia și regia fiind semnate de Ovidiu Matei Iancu. Bodies & Emotions este un spectacol de balet care explorează conexiunea profundă între corp și emoție prin intermediul mișcării și expresiei artistice.

Extrasele din muzica de film vor fi magnetul pentru publicul tânăr și nu numai, explorând temele variate din recentele producții de succes Game of Thrones, Matrix, Interstellar, Divergent, The Hours, precum dragostea, suferința, bucuria sau frica.

Bodies & Emotions este un balet în limbaj neoclasic, fenomenul estetic urmând cronologic titlului Creațiunile lui Prometeu, singurul balet al lui Ludwig van Beethoven. De altfel, premiera de balet din 21 aprilie 2024 va fi precedată de baletul Creațiunile lui Prometeu.

Repertoriul de balet al Operei Naționale Române din Timișoara s-a îmbogățit în ultimele stagiuni cu titluri precum La Bayadère, Creațiunile lui Prometeu, Giselle. Strategia repertorială se dezvoltă în continuare înspre marile titluri ale genului, Lacul Lebedelor și Spărgătorul de nuci.

Mai multe detalii și bilete disponibile  sau la Agenția de bilete.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.