”Bit cu bit clădim viitorul!” Ce proiect propun studenții de la Poli?

Studenții de la Facultatea de Automatică și Calculatoare demarează o nouă ediție a unui proiect, devenit deja celebru.

Ediția din acest an vine cu o serie de noutăți precum: 5 companii noi care vor susține laboratoare, ajungând la un total de 24 în această ediție, se vor susține laboratoare la care vor putea participa studenți de la alte facultăți decât cele ce țin de IT.

Deschiderea proiectului Liga AC LABS va avea loc în data de 28 februarie 2017, în amfiteatrul Alexandru Rogojan (D1) al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara, începând cu ora 20:00.

”Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică si Calculatoare) este încântată să anunțe cea de-a VIII-a ediție a proiectului. Proiectul constă într-o serie de laboratoare susținute de marile companii de IT&C din Timișoara, pe tot parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. În cadrul acestor laboratoare, studenții au ocazia să pună in practică o parte din teoria învățată, dar și să acumuleze noi cunoștințe în domenii conexe”, spun oraganizatorii.

În 2016 proiectul a ajuns la un număr record de 773 de studenți înscriși si 345 de participanți.

În cadrul deschiderii, reprezentanții celor 24 de companii partenere vor prezenta cele 33 de laboratoare pe care le vor susține în acest an.

Liga AC LABS se va desfășura pe o perioadă de patru luni, având următorul desfășurător :

❖ Deschiderea oficială a proiectului: 28 februarie 2017

❖ Înscrierea participanților: 1-5 martie 2017

❖ Perioada de teste și interviuri: 6-16 martie 2017

❖ Selecția participanților: 17-23 martie 2017

❖ Perioada de desfășurare a laboratoarelor: 27 martie – 2 iulie 2017.

Pentru a afla informații suplimentare puteți accesa site-ul proiectului: https://labs.ligaac.ro/, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi activități puteți urmări pagina de facebook: https://www.facebook.com/ligaaclabs cât și contul de instagram: https://www.instagram.com/ligaaclabs/.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.