Benzinărie prădată, la Timișoara! Ce s-a întâmplat?

Acuzații de delapidare pentru un bărbat de 45 de ani din Timișoara!

Acesta este bănuit că a furat de la societatea la care era angajat aproape 25.000 de lei. Acum bărbatul este cercetat de polițiștii Secției 3 Timișoara sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare și a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii Secției 3 Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat de 45 de ani, bănuit de delapidare. În fapt, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie a.c., bănuitul, în calitate de angajat al unei stații peco, situată de pe raza municipiului Timișoara, ar fi sustras din contabilitate aproape 25.000 de lei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.