Skip to main content

Bătrână transportată de urgenţă la spital, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, în miez de noapte!

S-a dat alarma azi-noapte, când un martor a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, după ce o locuinţă din vecinătate a luat foc.

Incendiul a pornit de la o anexă în care era improvizată o afumătoare şi s-a extins cu repeziciune la acoperişul casei situate în localitatea Săldăbagiu Mic, din judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau violent, pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, iar echipele de intervenţi s-au chinuit aproape o oră să le lichideze.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă proprietara casei, o femeie de 90 de ani, a suferit un atac de panică.

A primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportată la spital, pentru investigaţii mai amănunţite.

„În momentul sosirii echipajelor de stingere, arderea se manifesta violent la o construcție lipită de casă, în care era improvizată o afumătoare și la acoperișul casei, pe o suprafață de peste 150 de metri pătrați, flăcările amenințând să se extindă la încăperi și la o altă locuință din cadrul gospodăriei, aflată la circa trei metri de focare. Timp de aproximativ 50 de minute, pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, reușind să salveze camerele locuinței, circa 80 de metri pătrați acoperiș și casa situată în imediata proximitate”, transmite ISU Bihor.

Cercetările efectuate de pompieri arată că incendiul a pornit de la cenuşa cu jar care a fost scoasă din sobă şi depozitată lângă materiale combustibile.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars acoperișul casei pe o suprafață de circa 160 de metri pătrați și construcția în care era improvizată afumătoarea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.