Skip to main content

Bătaie, în trafic! Un şofer şi fiul lui, loviţi de angajaţii unei firme de pază, după o şicanare

A fost nevoie de intervenţia Poliţiei, după un scandal de proporţii despre care, momentan, nu se ştie cu exactitate cine şi de ce l-a a pornit.

Cert este că şoferul unui autoturism care circula pe strada Petru Rareş din municipiul Arad, a reclamat că atât el, cât şi fiul lui care era alături de el, în maşină, au fost bătuţi de angajaţii unei firme de securitate.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, începând de mâine! Aquatim anunță lucrări și în alte localități din județ

Conform martorilor, citaţi de jurnaşiştii de la aradobiectiv.ro, agresorii ar fi fost deranjaţi de modul în care se deplasa maşina victimelor.

Şoferi celor două autoturisme au avut un schimb de replici, după care lucrurile au degenerat.

Agenţii de pază, care se deplasau cu maşina firmei, s-au dat jos şi l-au luat la bătaie pe celălalt conducător auto, dar şi pe fiul lui.

Apoi, şi-au vărsat nervii pe autoturismul cu care se deplasau victimele.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 22.23, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre un scandal, pe strada Petru Rareș, din municipiu. Din primele cercetări a reieșit că, în urma unei posibile șicanări în trafic, un bărbat și fiul acestuia ar fi fost agresați fizic, iar mașina acestora ar fi fost avariată, prin lovituri. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru lovire și distrugere, în vederea stabilirii stării de fapt, identificării bănuiților și luării măsurilor legale„, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.