Skip to main content

Banat Girls câștigă amicalul jucat cu Ujpest! Următorul meci de verificare, la sfârșitul săptămânii viitoare

Meci spectaculos făcut de Banat Girls Comloșu Mare în primul meci amical al iernii împotriva liderului ligii secunde din Ungaria, Ujpest, duel disputat în localitatea arădeană Sintana.

Echipa timișeană s-a impus cu scorul de 4-3 în fața grupării maghiare, după ce la pauză a condus cu 2-1, iar în partea a doua a jocului oaspetele au egalat și au condus cu scorul de 3-2.

Două dintre golurile formației noastre au fost înscrise de Melisa Șodinca, iar celelalte au fost semnate de  Nara Estefania da Costa și Francesca Paige Frericks, ultimul gol fiind dintr-o lovitura de la 11 metri.

Ca și prim meci, pentru prima dată în formula asta, am jucat destul de bine. Mai avem de pus la punct niște lucruri, pe fază defensivă. Adversarul fiind de același nivel, ne-am putut da seama cam de ce avem nevoie. Important este că a jucat toată lumea și că niciuna dintre fete nu s-a accidentat. Având în vedere că din vechea echipă au rămas doar două titulare, celelalte fiind jucătoare noi, și că noi ne-am antrenat mai mult pe sintetic și acum am jucat pe teren mare, eu sunt mulțumit”, a spus după meci antrenorul Liviu Ivasuc.

Formația timișeană va juca următorul meci de verificare la finalul săptămânii viitoare, pe terenul sintetic de la Baza 2, împotriva Politehnicii Timisoara. Partida este programata sâmbăta, de la ora 14:00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.