Skip to main content

Banat Girls câștigă amicalul jucat cu Ujpest! Următorul meci de verificare, la sfârșitul săptămânii viitoare

Meci spectaculos făcut de Banat Girls Comloșu Mare în primul meci amical al iernii împotriva liderului ligii secunde din Ungaria, Ujpest, duel disputat în localitatea arădeană Sintana.

Echipa timișeană s-a impus cu scorul de 4-3 în fața grupării maghiare, după ce la pauză a condus cu 2-1, iar în partea a doua a jocului oaspetele au egalat și au condus cu scorul de 3-2.

Două dintre golurile formației noastre au fost înscrise de Melisa Șodinca, iar celelalte au fost semnate de  Nara Estefania da Costa și Francesca Paige Frericks, ultimul gol fiind dintr-o lovitura de la 11 metri.

Ca și prim meci, pentru prima dată în formula asta, am jucat destul de bine. Mai avem de pus la punct niște lucruri, pe fază defensivă. Adversarul fiind de același nivel, ne-am putut da seama cam de ce avem nevoie. Important este că a jucat toată lumea și că niciuna dintre fete nu s-a accidentat. Având în vedere că din vechea echipă au rămas doar două titulare, celelalte fiind jucătoare noi, și că noi ne-am antrenat mai mult pe sintetic și acum am jucat pe teren mare, eu sunt mulțumit”, a spus după meci antrenorul Liviu Ivasuc.

Formația timișeană va juca următorul meci de verificare la finalul săptămânii viitoare, pe terenul sintetic de la Baza 2, împotriva Politehnicii Timisoara. Partida este programata sâmbăta, de la ora 14:00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.