Skip to main content

Autostrada A1 Lugoj-Nădlac, în reparații! Ce restricții sunt impuse?

Atenție șoferi! Se lucrează pe autostrada A1 Lugoj-Nădlac! 

Conform Centrului INFOTRAFIC, în cursul zilei de astăzi, pe autostrada A1 Lugoj – Nădlac se execută anumite lucrări la partea carosabilă.

Pe sensul către Nădlac, muncitorii lucrează în zona localității arădene Șagu, iar pe sensul spre Lugoj, în zona localității timișene Topolovățu Mare. 

În ambele locuri, lucrările se execută pe banda de urgență și pe banda numărul 1, circulația fiind deviată pe cea de-a doua bandă.

”Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie. Precizăm că instalația de semnalizare de la kilometrul 535+300 de metri va rămâne montată și pe timpul nopții”, anunță reprezentanții Poliției.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.